VITAL SKINBOOSTER

Je to pohodlná aplikácia výplňového materiálu  najkvalitnejších svetových značiek kyseliny hyalurónovej. Nejedná sa o aplikáciu účinného séra. Pri ošetrení sa klientovi vpravuje  produkt na báze pravej zosieťovanej kyseliny hyalurónovej. 

Prístroj vital injector,ktorým sa zákrok prevádza  bol predstavený a získal prestížne ocenenie na celosvetovej súťaži v Monacu – ako špička medzi omladzovacími technikami.

Procedúra je určená k omladeniu pleti a  funguje na báze obnovenia hydratácie, zlepšenia pružnosti, kvality a štruktúry kože. Doplnením kyseliny hyalúronovej a vitamínov sa prirodzene vyhladzuje pleť zvnútra, čím spôsobuje jej žiarivý vzhľad a vytvára tak ozajstný a dlhotrvajúci efekt. Ošetrenie je vhodné na všetky typy pleti, rieši tiež problém so stopami a jazvami.

Koža časom stráca svoju kvalitu – kolagénové a elastínové vlákna sa rozpadajú. Spôsob života, naše gény, zvyky a dokonca i počasie – to všetko sú faktory, ktoré ovplyvňujú stav našej pokožky. U niekoho je dopad týchto faktorov na pleť výraznejší, u niekoho sú následky menšie, ale u všetkých je (alebo bude) zmena patrná.

Ošetrenie prirodzene omladzuje pleť a hydratuje ju zvnútra. Pre koho a na čo všetko  je ošetrenie vhodné?

  • Ošetrenie je vhodné pre všetkých, ktorí chcú mať krásnu, zdravú a žiarivú pleť.
  • Využíva sa v prvom rade na hydratáciu a zjemnenie vrások, zlepšenie kvality a štruktúry kože, jazvy po akné, kiahniach, pigmentácie a nerovnosti pleti.
  • Vhodné pre ženy ako aj mužov.
  • Omladzuje aj krk, dekolt, ramená, chrbty rúk, a iné
Cenník k danému úkonu
Ultrazvukové VITAL SKINBOOSTER
Ultrazvukové VITAL SKINBOOSTER
1ml/199,-€

Je to pohodlná aplikácia výplňového materiálu najkvalitnejších svetových značiek kyseliny hyalurónovej. Nejedná sa o aplikáciu účinného séra. Pri ošetrení sa klientovi vpravuje produkt na báze pravej zosieťovanej kyseliny hyalurónovej.

1ml/199,-€